Gold Bútor - egyedi bútor tervezés, gyártás, beépítés: Üdvözöljük weboldalunkon!

Üdvözöljük weboldalunkon!A Gold Bútor több, mint két évtizede van jelen a bútorgyártásban.

Cégnevünk előtagja, az arany,  a minőség, a maradandó érték szinonimája. 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően immáron nem csak a magyar, hanem a nemzetközi bútorgyártás piacán is megálljuk a helyünket.

A mai rohanó világban kiemelten fontos, hogy otthonunkban melegség, harmónia várjon. A bútorzat életterünk legmeghatározóbb darabja. Annak látványa és praktikuma mindenkor a felhasználó elvárásainak megfelelő kell, hogy legyen. A Gold Bútor szakemberei mindenkor arra törekednek, hogy ügyfeleink elképzelései alapján a maximumot nyújthassák. A konyhabútortól kezdve a nappali bútorzaton át a kisbútorokig, a klasszikus stílustól az extrém elképzelésekig bármit meg tudunk valósítani.


Weboldalunkon igyekszünk bemutatni munkafolyamatunkat, és a Gold Bútor által készített számtalan bútorból pár darabot. Ha a látottak elnyerik tetszését, tisztelettel várjuk érdeklődését az elérhetőség menüpont alatt részletezett elérhetőségek egyikén!


 Bútort a fa alá? Miért ne? 

- „De hogyan fog az oda beférni?”
- Számunkra nincs lehetetlen! A Gold Bútor ezt is megoldja!

Ha igazán szép és értékálló meglepetést szeretnél ajándékozni az idén, amely nem csak egy adott személy, hanem az egész család örömét szolgálja majd hosszú éveken át, úgy egy egyedi bútor kiváló és praktikus megoldás lesz számodra! Mi pedig szívesen elkészítjük neked!

Add le bútor gyártásra vonatkozó igényed még decemberben a Gold Bútornál!

Rendelésed mellé most ajándékba adjuk a leendő bútorotokról készült 3 dimenziós látványtervet és egy kis ajándékcsomagot, melyet betehetsz a karácsonyfa alá.Ha bútorvásárlást tervezel, ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni!

Fordulj bizalommal hozzánk és mesélj elképzeléseidről a
06 30 9 432 822-es telefonszámon, vagy a
goldbutor@goldbutor.hu e-mail címen.

Gold Bútor – minőség, szakértelem, szeretet.