Gold Bútor - egyedi bútor tervezés, gyártás, beépítés: Rólunk

Rólunk

A Gold Bútor több, mint két évtizede van jelen a bútorgyártásban.

Cégnevünk előtagja, az arany,  a minőség, a maradandó érték szinonimája. 20 éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően immáron nem csak a magyar, hanem a nemzetközi bútorgyártás piacán is megálljuk a helyünket.

2009-ig bezárólag a Gold Bútor jórészt a lakossági megrendelők igényes kiszolgálását tűzte ki célul. Célunkat az aktuális bútor-trendek követésével, folyamatos fejlődéssel, és egyre magasabb energia befektetéssel, sikerrel vittük véghez, melyet a megrendelőink elégedettsége is igazol. Sikerünk nem csak a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik, hanem abban is, hogy fogékonyak vagyunk az újdonságokra, az extrém elképzelések megvalósítására. Csapatunk nem ismer lehetetlent, és megvalósíthatatlan ötleteket. Több éves, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink mindenkor arra törekednek, hogy ügyfeleink elképzelései alapján a maximumot nyújthassák.

A 2010-es évektől kezdődően cégünk közületi megkeresésekre is aktívan reagál. Ezen megrendelések alkalmával legtöbb esetben hozott tervek alapján dolgozunk, de vállaljuk az igény szerinti tervek elkészítését is. Műhelyünk gépparkja és felszereltsége alkalmas megbízóink igényeinek széles skálájú kielégítésére.

Weboldalunkon a teljesség igénye nélkül igyekszünk bemutatni munkáinkat.

Ha a látottak elnyerik tetszését, szeretettel várjuk érdeklődését az elérhetőség menüpont alatt részletezett elérhetőségek egyikén!

Üdvözlettel,

Pásztor János, ügyvezető